İSTANBUL / BAĞCILAR - AŞIK ŞENLİK ORTAOKULU

Nis

15-19 Nisan 2024 Tarihleri arasında yapılan Erasmus Öğrenci Grup Hareketliliği Programı kapsamında Yunanistan'dan dönen Müdür Yardımcımız Erdoğan ÇİĞDEM ve Öğrencilerimize Okul Müdürümüz Cesim KAYA tarafından katılım sertifikaları takdim edildi.

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından, üst öğrenim kurumlarının tanıtılması kapsamında Bağcılar Prof. Necmettin Erbakan Fen Lisesi ve Bağcılar Kemal Naci Ekşi Anadolu Lisesi’ne okul ziyareti yapıldı.

Okul ziyaretinde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü VEFATININ 85. YILINDA SAYGI, SEVGİ VE ÖZLEMLE ANIYORUZ.

YOLUN YOLUMUZDUR.

ADIMLARIN BİZLERE IŞIK SAÇIYOR.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI OKULUMUZDA BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

AŞIK ŞENLİK ORTAOKULU HAREZMİ ŞENLİĞİNDEN KARELER

AŞIK ŞENLİK ORTAOKULU HAREZMİ EĞİTİM MODELİ EKİBİ TÜM YIL YAPTIKLARI ÇALIŞMALARI ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE VELİLER İLE PAYLAŞTILAR. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Haz

Veli, öğrenci ve öğretmen işbirliği ile yaptırmış olduğumuz konteyner kent kurulmuştur. Asrın felaketinde elini taşın altına koyarak her türlü yardımda bulunan tüm öğrenci, Veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ayrıca, Konteyner Kentimizin, yer teminini yaparak, alt yapısını (Zemin hazırlanması , elektrik bağlantısı, su bağlanması kanalizasyon sistem kurulması yol ve çevre düzenlenmesi) hazırlayan Bağcılar Belediyesine teşekkür ederiz .

Haz

Bağcılar Okul Sporları Kapsamsında Düzenlenen Erkek Yıldız Kategorisinde Futbol Takımımız İlçe Şampiyonu Olmuştur. Organizasyonda Emeği Geçen Tüm Yönetici, Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.

Ara

Okulumuzdaki öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Üsküdar Belediyesinin Valide Sultan Gemisiyle Boğaz Turu etkinliğine katıldık. Etkinlikte emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz

Kas

Okulumuzda öğrencilerimize sivil savunma bilinci kazandırmak, afet ve deprem anlarında ne gibi önlemler alınması gerektiği ve tahliye durumları hakkında tecrübe kazanmalarını sağlamak maksadıyla 11 Kasım Cuma günü Deprem anı, Çök Kapan Tutun tatbikatı yapıldı.

Haz

Aile Okulu Veli Kursu dün son oturumuyla sonlandı,velilere başarı belgeleri verildi. Süreçte emeği geçen tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri kapsamında ülke genelinde eş zamanlı yapılan "Tahliye Tatbikatı" okulumuzda başarıyla gerçekleştirilmiştir

Şbt

İngilizce dersi OCCUPATIONS(Meslekler) Ünitesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz etkinliğimiz sayesinde öğrencilerimiz ortak dilde tüm meslek gruplarını daha yakınından tanıma fırsatını yakaladılar.

Ara