İSTANBUL / BAĞCILAR - AŞIK ŞENLİK ORTAOKULU

Ekm

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Ahmet Miraç Titiz hocamız eşliğinde kurulan Kızılay kulübü öğrencileri, kızılay haftasında kızılay ekibi tarafından verilen çeşitli eğitimler sonucunda akran ve simülasyon eğitimini gerçekleştirdi. Ayrıca kızılay ekipleri tarafından kurulan çadırlarda dağıtılan kumanyalar ile afet anında kızılayın yeme, içme gibi insani konularda da insanlara yardım ettiğini öğrendiler. Her türlü zorlukta yanımızda olan, yaralarımızı saran Kızılay hakkında doğru bilgileri arkadaşlarına aktararak bilinçlenmelerine yardımcı oldular. Kızılay ekibine ve bu çalışmaları takip ederek gerekli çalışmaları yürüten okul müdürümüze teşekkür ederiz.

Ekm

Mahmutbey stadı'nda Cumhuriyet Bayramı törenine katıldık. Şiir dalında ilçe ikincisi olan 8A sınıfı öğrencimiz Yunus Emre Cantürk'e ödülü takdim edildi. Öğrencimizi tebrik ediyor, eğitim öğretim hayatında başarılarının devamını diliyoruz.

TELAFİ EĞİTİMİ UYGULAMA ESASLARINA İLGİLİ LİNK ARACILIĞI İLE ULAŞABİLİRSİNİZ.

May

İstanbul İMilli Eğitim hazırladığı 5 projeyi Avrupa birliği'ne onaylatarak 8 milyon euro hibe desteği sağladı. Bu 5 projenin uygulanması için İstanbul genelinden belirlediği kriterlere göre başvuran 2895 okul arasından 250 okul seçti. Biz de 126. sıradan bu 250 okul arasına girmeyi başardık. Bundan sonra İstanbul İl Milli Eğitim'in belirleyeceği takvime göre bu 5 proje Avrupa Birliği ülkeleri ile birlikte yürütülecek.